Şehit Nurullah Seçen Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz; bilim temelinde teknolojiye ayak uydurmaya çalışan ve teknolojiden eğitim-öğretime yönelik yararlanan; okuyan, araştıran, inceleyen, kendini yenileyen, ufkunu geniş tutan, ideallerini gerçekleştirmeye çalışan öğrencilerin yetiştiği bir okul olmaktır.

Misyon: Misyonumuz; öğrencilerimizi öz güvenli, sorumluluklarını bilen, yeteneklerini geliştiren, kültürlü, bilgili ve kendisine güvenen; tarihine, vatanına, cumhuriyetine, örf ve âdetlerine sahip çıkan, güzel ahlâk sahibi bireyler olarak geleceğe hazırlamaktır.

Başarılar: Gurur Tablomuz 2016-2017 Eğitim - Öğretim Yılı 1-) 6. Sınıflar arası  Haydi Bil Bakalım Yarışması İlçe Birincisi 2-) 7. Sınıflar arası Konya´yı Tanıyoruz Yarışması İlçe Birincisi 3-) Voleybol Turnuvası Yıldız Kızlar Kategorisi İlçe Birincisi(Okul Sporları Ereğli Bölgesi Bahar Turnuvası Üçüncüsü 4-) Satranç Turnuvası İlçe Birincisi 5-) 5. Sınıflar Kaleli Yakan Top Erkek Takımı İlçe Birincisi 6-) 5. Sınıflar Kaleli Yakan Top Kız Takımı İlçe Birincisi(Ereğli Bölge Turnuvası İkincisi) 7-) 7. Sınıflar Kaleli Yakan Top Kız Takımı İlçe Birincisi 8-) Yıldız Erkek Futbol Takımı İlçe İkincisi 9-) 6. Sınıflar Kaleli Yakan Top Erkek Takımı İlçe İkincisi 10-) 6. Sınıflar Kaleli Yakan Top Kız Takımı İlçe İkincisi 11-) 7. Sınıflar Kaleli Yakan Top Erkek Takımı İlçe İkincisi 12-) Konya Geneli 7. Sınıflar Kıdem Denemesi İlce Birincisi - İlçe İkincisi - İlçe Üçüncüsü - İlçe Dördüncüsü okulumuz öğrencileri olmuştur. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 1-) 6.Sınıflar arası düzenlenen ´Bil Bakalım´ Bilgi Yarışmasında okulumuz İlçe Birincisi olmuştur. 2-) 6.sınıflar arası düzenlenen ´Bil Bakalım´ Bilgi yarışmasında okulumuz Yarı Finale yükselmiştir.

Saatler: 08.20 - 15.20
Isınma: KALORİFER (MERKEZİ-KATI YAKITLI)
Servis Bilgisi: YOKTUR.
Sportif Etkinlikler: 4
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 1

WEB - https://sehitnurullahsecen.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. 87762. SK. NO 5 İÇ KAPI NO 1 EMİRGAZİ / KONYA İlçe merkezine 5 dk yürüme mesafesi.Ereğli ile 60 km uzaklıktadır.Ereğliden gidiş geliş yapan öğretmen ve memur servisi bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri - KONYA/EMİRGAZİ

Ulaşım OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir. Konya iline uzaklığı 137 km´dir